FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet bez zastoja

ZAGREB, 7. travnja 2005. (Hina) - Na većini cesta u Hrvatskoj promet jeslabe do srednje gustoće i teče bez zastoja, izvijestio je Hrvatskiautoklub u 14,30 sati, dodavši da se povremeno vozi usporeno dionicamacesta, gdje su radovi.
ZAGREB, 7. travnja 2005. (Hina) - Na većini cesta u Hrvatskoj promet je slabe do srednje gustoće i teče bez zastoja, izvijestio je Hrvatski autoklub u 14,30 sati, dodavši da se povremeno vozi usporeno dionicama cesta, gdje su radovi.

Na autocesti A1 Zagreb-Split, Vrpolje - Dugopolje, između 365. i 367. km, u oba smjera prometuje se preticajnim trakom, te na dionici autoceste A7 Jurdani-Jušići, na portalima tunela "Jušići".

Otvoren je jedan trak južnog kolnika autoceste A3 Bregana-Lipovac na 147 km. iza Novske, dok je drugi još zatvoren zbog prometne nesreće.

Brojni su radovi na pojedinim dionicama obilaznice Zagreba i autoceste A3 Bregana-Lipovac, stoga HAK poziva vozače da poštuju postavljenu prometnu signalizaciju.

Dionica A1 Zagreb-Split, Gospić - Gornja Ploča otvorena je za sav promet, no brzina vožnje je mjestimice ograničena, zbog dima.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo, te ulaz na Maclju. Na prijelazu Županja povremeno je pojačan ulaz osobnih vozila u zemlju. Ostalim prijelazima prometuje se nesmetano.

Trajekti plove redovito, prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙