FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rijeka: za projekt komunalne infrastrukture 15 milijuna eura

RIJEKA, 11. ožujka 2005. (Hina) - Predstavnici Europske banke za obnovui razvoj (EBRD), riječke gradske uprave i Komunalnog društva "Vodovodi kanalizacija" potpisali su danas Mandatno pismo za Projektmodernizacije i proširenje kanalizacijske mreže u Rijeci, ukupnevrijednosti 15 milijuna eura.
RIJEKA, 11. ožujka 2005. (Hina) - Predstavnici Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD), riječke gradske uprave i Komunalnog društva "Vodovod i kanalizacija" potpisali su danas Mandatno pismo za Projekt modernizacije i proširenje kanalizacijske mreže u Rijeci, ukupne vrijednosti 15 milijuna eura.

Mandatno pismo trebalo bi omogućiti dobivanje zajma EBRD-a od 7,5 milijuna eura, a još toliko bespovratna novca osiguralo bi se iz predpristupnog fonda Europske unije ISPA.

Korisnik zajma bilo bi KD "Vodovod i kanalizacija".

Novac bi se uložio u modernizaciju i proširenje postojeće kanalizacijske mreže na rubna gradska naselja, spajanje te mreže na središnji uređej za pročišćavanje otpadnih voda s ciljem zaštite vodnih zaliha Rijeke i Jadrana te za refinanciranje postojećeg zajma za modernizaciju kanalizacijske mreže u Rijeci.

Mandatno pismo potpisali su voditeljica ureda EBRD-a za Hrvatsku Charlotte Ruhe, gradonačelnik Vojko Obersnel i direktor "Vodovoda i kanalizacije" Željko Mažar.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙