FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

17 Zagrepčana s Konačne liste reda prvenstva dobilo stanove u najam

ZAGREB, 4. travnja 2005. (Hina) - Sedamnaestero Zagrepčana s Konačneliste reda prvenstva dobilo je danas u najam gradske stanove.
ZAGREB, 4. travnja 2005. (Hina) - Sedamnaestero Zagrepčana s Konačne liste reda prvenstva dobilo je danas u najam gradske stanove.

Zaključke o davanju stanova u najam sa zaštićenom najamninom na tri godine s mogućnošću produženja Zagrepčanima je u zgradi Gradskog poglavarstva uručio pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo, rad i socijalnu skrb Zvonimir Šostar.

On je građanima čestitao što sada imaju riješeno egzistencijalno pitanje, a čestitkama sa željom da u tim stanovima provedu mnogo sretnih trenutaka pridružili su se i gradonačelnica i dogradonačelnik Vlasta Pavić i Milan Bandić.

Na novinarski upit o tome koliko je još građana na Konačnoj listi reda prvenstva pročelnik Gradskog ureda za upravljanje imovinom Željko Uhlir je odgovorio da ih ima 1900. S te liste danas je stanove u najam dobilo 17 građana, a prije mjesec dana njih 19.

Uhlir je rekao da Grad Zagreb svake godine ima u proračunu 35 milijuna kuna za kupnju stanova. Taj se novac dobiva iz 45-postotnog iznosa od prodaje bivših društvenih stanova, rekao je Uhlir.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙