FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ugovor Grada Splita i "Dalkoninga" o gradnji stanova POS-a

SPLIT , 24. ožujka 2005. (Hina) - Splitski gradonačelnik MiroslavBuličić i Željko Krstičević, direktor "Dalkoninga", glavnog izvođačaradova na gradnji stanova POS-a u Splitu na Brodarici, potpisali sudanas ugovor o međusobnim pravima i obvezama kojim se Grad Splitobvezao platiti sve komunalije za stanove POS-a na Brodarici.
SPLIT , 24. ožujka 2005. (Hina) - Splitski gradonačelnik Miroslav Buličić i Željko Krstičević, direktor "Dalkoninga", glavnog izvođača radova na gradnji stanova POS-a u Splitu na Brodarici, potpisali su danas ugovor o međusobnim pravima i obvezama kojim se Grad Split obvezao platiti sve komunalije za stanove POS-a na Brodarici.

Ugovorom je utvrđeno koliki su troškovi komunalnog opremanja i uklanjanja postojećih objekata, te su utvrđeni ukupni troškovi u vrijednosti četiri milijuna i 360 tisuća eura, koje se tim ugovorom Grad obvezao platiti čim takav troškovnik ovjeri Agencija za promet nekretninama (APN), odnosno Ministarstvo zaštite okoliša.

Grad Split tim je ugovorom preuzeo i obvezu financirati sve priključke na potrebnu komunalnu infrastrukturu.

Uz ugovor sačinjen je i usuglašen tekst privitka, kojim su utvrđena međusobna prava i obveze. Dogovoren je i utvrđen iznos od 128 eura po četvornom metru za troškove komunalnog opremanja i uklanjanje postojećih građevina na Brodarici.

Procijenjeni troškovi i to za pristojbe za priključke, gradnju prometnica i instalacija iznose 32 eura po četvornom metru.

Gradonačelnik Buličić rekao je da će tu razliku u cijeni platiti Grad Split, a naplatit će ju iz troškova komunalnog doprinosa od dijela građevine na Brodarici, koji je predviđen za komercijalnu namjenu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙