FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otklonjene sve prepreke za stanove POS-a

SPLIT, 30. ožujka 2005. (Hina) - Ugovor o građenju i prijenosuvlasništva između splitskog Dalkoninga i APN-a, odnosno Ministarstva,kojim su otklonjene sve prepreke za nastavak izgradnje stanovapoticajne izgradnje u Splitu na Brodarici, potpisan je danas uZagrebu, izvijestio je u Splitu član Uprave Dalkoninga ZvonkoKotarac.
SPLIT, 30. ožujka 2005. (Hina) - Ugovor o građenju i prijenosu vlasništva između splitskog Dalkoninga i APN-a, odnosno Ministarstva, kojim su otklonjene sve prepreke za nastavak izgradnje stanova poticajne izgradnje u Splitu na Brodarici, potpisan je danas u Zagrebu, izvijestio je u Splitu član Uprave Dalkoninga Zvonko Kotarac.

Rekao je da da će najvjerojatnije sutra ujutro na Brodarici početi montaža demontirane dizalice čime će se nastaviti radovi.

Kotarac je rekao da je ugovoreni rok završetka izgradnje stanova POS-a na Brodarici dvije godine, ali kako vjeruje da će oni biti završeni i prije tog roka.

Radovi na izgradnji stanova iz programa poticajne stanogradnje prekinuti su prije više od tri mjeseca zbog toga što se nije moglo riješiti tko će podmiriti troškove komunalnog opremanja Brodarice. Obvezu je na sebe, nakon dugotrajnog pregovaranja i višekratne intervencije ministrice Matulović Dropulić, preuzeo grad Split, a nakon što su potpisani ugovori između grada i Dalkoninga grad je preuzeo obvezu komunalnog opremanja stanova POS-a na Brodarici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙