FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Opatija: Savjetovanje o elektroničkom poslovanju "E-biz 2005."

OPATIJA,4. travnja 2005.(Hina) - Savjetovanja o elektroničkomposlovanju "E-biz 2005." i o zaštiti privatnih podataka "Privatnost",na kojima sudjeluje 200-ak stručnjaka iz Italije, Slovenije iHrvatske, počela su danas u opatijskom hotelu "Adriaticu".
OPATIJA,4. travnja 2005.(Hina) - Savjetovanja o elektroničkom poslovanju "E-biz 2005." i o zaštiti privatnih podataka "Privatnost", na kojima sudjeluje 200-ak stručnjaka iz Italije, Slovenije i Hrvatske, počela su danas u opatijskom hotelu "Adriaticu".

Savjetovanja uključuju izlaganja, rasprave, radionice i okrugle stolovi o zakonskim okvirima te europskoj i domaćoj praksi elektroničkog poslovanja.

Posebna će pozornost biti posvećena mogućnosti uvođenja elektroničkog poslovanja, sigurnosti i zaštiti elektroničkog poslovanja te tehnologija potrebna za izradu elektroničkih isprava kao što su elektronički potpis i sustavi plaćanja.

Tvrtke koje su uvele elektroničko poslovanje predstavit će svoja iskustva i planove razvoja u tom području.

Uz prikaz problema pri uvođenju elektroničkog poslovanja i elektroničke trgovine u gospodarstvu i industriji zabave, na skupu će biti predstavljena rješenja za elektronsko poslovanje u javnoj upravi, zdravstvu i obrazovanju.

Jedna od tema savjetovanja je osposobljavanje djelatnika na daljinu koje se sve više primjenjuje. Na posebnim predstavljanjima bit će riječi o normiranim elektroničkim ispravama kao što su računi i dostavnice.

U sklopu savjetovanja bit će održani okrugli stolovi o stanju elektroničkog poslovanja u Hrvatskoj, o regionalnom pristupu jedinstvenu europskom elektroničkom tržištu te o privatnosti podataka.

Rad skupova o elektroničkom poslovanju prati oko 60 studenata s više fakulteta iz Rijeke i Zagreba.

Savjetovanja o elektroničkom poslovanju "E-biz 2005." i "Privatnost", koja se održavaju do 6. travnja, namijenjena su osobama koje rade na novim tehnologijama, a organizirali su ih Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstvo znanosti, tehnologije i sporta, tvrtka Case d.o.o., Hrvatska gospodarska komora, Primorsko-goranska županija i riječka gradska uprava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙