FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Cavtat: skup o računalnim tehnologijama

CAVTAT, 21. ožujka 2005. (Hina) - Tvrtka za internetska mrežna rješenjaCisco Systems četvrtu godinu zaredom u Cavtatu održava stručni skup zatvrtke i voditelje koji se u radu susreću s računalnom ili naprednomtehnologijom te upravljanjem telekomunikacijskom mrežom.
CAVTAT, 21. ožujka 2005. (Hina) - Tvrtka za internetska mrežna rješenja Cisco Systems četvrtu godinu zaredom u Cavtatu održava stručni skup za tvrtke i voditelje koji se u radu susreću s računalnom ili naprednom tehnologijom te upravljanjem telekomunikacijskom mrežom.

Pedeset predavanja za 500 sudionika trodnevna skupa podijeljeno je po tematskim cjelinama: korporativna rješenja, rješenja za srednje i male tvrtke i pružatelje usluga te partnerska i poslovna predavanja.

Među ostalim bit će održane radionice i predavanja o sigurnosti u mobilnim mrežama, opremi za zaštitu računalnih sustava i mreža od virusa, Vladinu programu E-Hrvatska 2007. i unaprjeđenju širokopojasnog pristupa, o čemu će govoriti Miroslav Kovačić, državni tajnik Središnjega državnog ureda za E-Hrvatsku.

Nick Earl, potpredsjednik EMEA-e, predstavit će novu viziju Ciscoa o inteligentnoj računalnoj mreži, a Nino Vidović će govoriti o novoj koncepciji i strategiji upravljanja mrežom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙