FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Komemoracija na 9. obljetnicu pogibije Ronalda Browna

DUBROVNIK, , 4. travnja 2005. (Hina) - U Memorijalnoj kući RonaldaBrowna u Dubrovniku danas je održana komemoracija u spomen žrtvamateške zrakoplovne nesreće, koja se dogodila prije devet godina i ukojoj su stradali američki državni tajnik Ronald Brown i članoviameričkoga gospodarskog izaslanstva.
DUBROVNIK, , 4. travnja 2005. (Hina) - U Memorijalnoj kući Ronalda Browna u Dubrovniku danas je održana komemoracija u spomen žrtvama teške zrakoplovne nesreće, koja se dogodila prije devet godina i u kojoj su stradali američki državni tajnik Ronald Brown i članovi američkoga gospodarskog izaslanstva.

Na brdu Sveti Ivan, nedaleko zračne luke Dubrovnik, 3. travnja 1996. dogodila se zrakoplovna nesreća u kojoj je stradalo izaslanstvo Ministarstva trgovine SAD-a u kome su bili ugledni poslovni ljudi, a predvodio ih je državni tajnik Ronald Brown.

Na plemenite ciljeve američke misije podsjetili su predstavnica Ureda dubrovačko-neretvanskog župana Aida Cvjetković, pročelnik Ureda za društvene djelatnosti Grada Dubrovnika Miho Katičić, te trgovinski ataše u Veleposlanstvu SAD u Zagrebu Tom Kelsey.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙