FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bozanić: Budimo s papom Ivanom Pavlom II. u molitvi

ZAGREB, 2. travnja 2005. (Hina) - Pod ovom misom bili smo osobitopovezani sa Svetim Ocem i slavili zajedno s njim euharistiju moleći zanjega, izjavio je zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić nakoneuharistijskog slavlja u sesvetskoj crkvi Svih svetih, gdje jepodijelio sakrament potvrde 176-eroci mladih krizmanika.
ZAGREB, 2. travnja 2005. (Hina) - Pod ovom misom bili smo osobito povezani sa Svetim Ocem i slavili zajedno s njim euharistiju moleći za njega, izjavio je zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić nakon euharistijskog slavlja u sesvetskoj crkvi Svih svetih, gdje je podijelio sakrament potvrde 176-eroci mladih krizmanika.

"Poručio bih u ovom trenutku svim vjernicima da se mole, da budu u zajedništvu u molitvi sa Svetim Ocem u ovom njegovom životnom trenutku", rekao je kardinal, koji je bio pod dojmom jučerašnjeg služenja mise u Papinu rodnom mjestu Wadowicama u Poljskoj, gdje je predvodio 40-ak najmlađih svećenika Zagrebačke nadbiskupije na duhovno-studijskom putovanju.

Kardinal Bozanić podsjetio je na prvi susret sa Svetim Ocem 1989., kada je kao krčki biskup bio izaslanik Biskupske konferencije ondašnje države na zasjedanju Talijanske biskupske konferencije. Dodao je kako se sa 220 talijanskih biskupa nakon zasjedanja susreo sa Svetim Ocem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙