FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PU zagrebačka: Nakon istrage petorica policijskih djelatnika vraćena na posao

ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - Radna skupina Ravnateljstva policijezavršila je internu istragu postupanja policijskih službenikaPolicijske uprave zagrebačke prije, tijekom i nakon završetkarukometne utakmice između Rukometnog kluba "Zagreb" i Rukometnog kluba"Partizan" iz Beograda, 13. ožujka, a na temelju dobivenih rezultatapoduzet će se odgovarajuće mjere protiv petorice djelatnika PUzagrebačke, priopćeno je večeras iz PU zagrebačke.
ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - Radna skupina Ravnateljstva policije završila je internu istragu postupanja policijskih službenika Policijske uprave zagrebačke prije, tijekom i nakon završetka rukometne utakmice između Rukometnog kluba "Zagreb" i Rukometnog kluba "Partizan" iz Beograda, 13. ožujka, a na temelju dobivenih rezultata poduzet će se odgovarajuće mjere protiv petorice djelatnika PU zagrebačke, priopćeno je večeras iz PU zagrebačke.

"S obzirom na rezultate inspiciranja (interna istraga) prestali su razlozi za udaljenje od dužnosti, te su policijski službenici vraćeni na rad u PU zagrebačku", ističe se u priopćenju, koje je potpisao načelnik PU zagrebačke Krunoslav Borovec.

Također se navodi kako će - na temelju rezultata interne istrage - "načelnik PU zagrebačke u idućem vremenskom razdoblju predložiti, a na temelju utvrđene individualne odgovornosti, poduzimanje stegovnih i drugih mjera protiv policijskih službenika".

Zamjenik načelnika PU zagrebačke Dubravko Novak, načelnik Odjela osiguranja PU zagrebačke Zdenko Galić te još trojica policijskih službenika te PU udaljeni su s dužnosti 16. ožujka do okončanja interne istrage o mogućim propustima u osiguranju rukometne utakmice između klubova "Zagreb" i "Partizan" iz Beograda 13. ožujka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙