FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 2. travnja 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 2. travnja 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

LOS ANGELES - Barbara Streisand objavit će u rujnu novi album kojeg će producirati legenda Bee Geesa Barry Gibb. Izlazak zasad albuma poklapa se s uspješnim povratkom američke glumice i pjevačice na veliko platno nakon osmogodišnje stanke. Prošle je godine u blockbusteru "Dozvola za Fockere" odglumila sporednu ulogu seksualnog terapeuta za starije parove. Gibb će skladati nekoliko pjesama za Streisand, s kojom je prije 25 godina radio na albumu "Guilty" koji je samo u SAD-u prodan u pet milijuna primjeraka. Posljednji album Barbara Streisand izdala je 2003. godine, a radi se o "The Movie Album", kolekciji originalnih snimaka filmskih pjesama.

LONDON - Balkonski pogled na ceremoniju vjenčanja princa Charlesa i njegove izabranice Camille Parker Bowles ponuđen je na aukciji putem interneta, piše britanski tabloid The Mirror. Prema listu početne ponude iznosile su jednu funtu a dosad su postigle cijenu od 100 funti. Do 20 osoba može se smjestiti u prostor na uglu ulice Thame Street, gdje balkoni, tvrde organizatori aukcije, nude "izvrstan pogled" na Guildhall u kojemu će se 8. travnja održati ceremonija vjenčanja. Hrana i piće nisu uključeni u ponudu ali tvrtka dopušta korisnicima unos vlastitih provijanta, piše tabloid.

PEKING - Oko dvije trećine Kineza i Kineskinja rado bi se vjenčalo sa strankinjom ili strancem, pokazalo je istraživanje čiji su rezultati objavljeni u četvrtak. Od 10.381 ispitanih, 62,7 posto odgovorilo je potvrdno na pitanje "bi li se željeli vezati za bračnog druga koji nije Kinez", objavljeno je na internetskoj stranici Sina.com. Nije precizno objavljeno u kojem su omjeru na pitanje potvrdno odgovorili muškarci, a u kojem žene, no općenito se smatra da su Kineskinje te koje se žele udati za stranca, posebno ako je riječ o zapadnjaku. Unatoč tomu, 75 posto ispitanih smatra da su glavna prepreka takvim vezama kulturološke razlike.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙