FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 28. ožujka 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 28. ožujka 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

NEW DELHI - Jedan Indijac tvrdi da je vlasnik komadića Mjeseca, objavio je u nedjelju The Telegraph. Rajeev B. Bagri 32-godišnji trgovac iz južnoindijskoga grada Hyderabada, tvrdi da je prije 18 mjeseci za 160 dolara kupio pet jutara zemlje na Mjesecu. Bagri je "kupnju" obavio na www.lunarrepublic.com, internetskoj stranici tzv. Lunarne Republike. Na stranici se kaže da je Lunarna Republika međunarodna poslovna tvrtka registrirana u New Yorku. Na toj se stranici nudi četvrt od devet milijarda jutara zemlje na Mjesecu po cijeni od 19 do 37 dolara po jutru. Bagri još nije oženjen, a kaže da je zemlju na Mjesecu kupio jer sanja o tome da svojim unucima ostavi nešto posebno.

PRAG - Češki vozač traktora poginuo je pod osam tona gnojiva u bizarnoj nesreći koja je šokirala njegove poslodavce, objavili su u nedjelju mjesni mediji. Muškarac u dobi od 34 godine, identificiran kao Martin T., ugušio se pod gnojivom koje je palo na njega kada ga je istovarivao na polju u blizini češkog grada Karlovy Vary. Vlasnik tvrtke koja je zaposlila nesretnog čovjeka Vladimir Erps kazao je da se prikolicom upravlja iz kabine traktora uz pomoć hidraulike te da nije imao što raditi pod prikolicom. Policija slučaj istražuje kao nesreću na poslu.

MELBOURNE - Bubnjar Paul Hester (46) iz novozelandskih sastava Split Enz i Crowded House pronađen je u nedjelju mrtav u Melbournu, po svemu sudeći nakon što je počinio samoubojstvo, objavljeno je na web stranicama obožavatelja tih bandova. Australska policija potvrdila je u ponedjeljak da je tijelo muškarca u četrdesetim godinama pronađeno u parku u blizini Hesterove kuće u Melbournu ali nije objavila ime. Internet stranica frenz.com objavila je da je Paul Hester sam sebi oduzeo život. Hester je svirao u nekoliko melbournških bandova prije no što se pridružio Split Enzu 1983. On i Neil Finn osnovali su rock sastav Crowded House 1985, koji je Hester napustio 1994.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙