FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kardinal Bozanić pozvao na molitvu za Papu

ZAGREB, 1. travnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatske biskupskekonferencije zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić pozvao jevjernike svoje nadbiskupije i cijele domovine na zauzetiju molitvu zapapu Ivana Pavla II., javila je Ika.
ZAGREB, 1. travnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić pozvao je vjernike svoje nadbiskupije i cijele domovine na zauzetiju molitvu za papu Ivana Pavla II., javila je Ika.

Prateći vijesti o vrlo teškom zdravstvenom stanju poglavara Katoličke crkve, kardinal Bozanić taj je poziv uputio iz Poljske, gdje se nalazi od utorka na duhovno-studijskom putovanju.

Kardinal Bozanić zajedno s četrdeset najmlađih svećenika i đakona posjetio je danas Papino rodno mjesto Wadowice, gdje je u tamošnjoj crkvi predvodio misno slavlje te sve nazočne pozvao na molitvu za Papu, rečeno je u Uredu zagrebačkog nadbiskupa za odnose s javnošću.

Wadowice su zadnja postaja sudionika duhovno-studijskog putovanja predvođenih zagrebačkim nadbiskupom, nakon čega se vraćaju u Hrvatsku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙