FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tijelo pronađeno kod Makarske ne povezuje se s leševima kod Mljeta

SPLIT,31. ožujka 2005.(Hina) - Obdukcija nad tijelom nepoznatogmuškarca koje je pronađeno jučer poslijepodne kod Makarske, pokazalaje da se ono "ne može dovesti u vezu s nedavnim pronalaskom dvajuosakaćenih leševa kod Mljeta".
SPLIT,31. ožujka 2005.(Hina) - Obdukcija nad tijelom nepoznatog muškarca koje je pronađeno jučer poslijepodne kod Makarske, pokazala je da se ono "ne može dovesti u vezu s nedavnim pronalaskom dvaju osakaćenih leševa kod Mljeta".

"Obdukcijom na Odjelu za patologiju utvrđeno je kako je tijelo u moru bilo svega nekoliko dana, da je nepoznati muškarac preminuo od utapanja, te da na njemu nema tragova fizičkog nasilja ili sakaćenja", rekla je patologinja splitske Kliničke bolnice dr. Marija Definis Gojanović

No, dodala je da i samo utapanje ulazi u kategoriju nasilja sa smrtnom posljedicom, pa se ono ne može u potpunosti isključiti.

Riječ je mlađoj muškoj osobi, najvjerojatnije hrvatskom državljaninu, kod kojega nisu pronađene isprave. Tijelo je bilo odjeveno, a lice je dosta natečeno i deformirano, što otežava identifikaciju.

Sama činjenica da je tijelo u moru bilo kratko vrijeme isključuje vezu s leševima u dubrovačkom akvatoriju, koji su bili i stanju raspadanja i truleži, što potkrepljuje i nedostatak tragova nasilja, kazala je patologinja.

Pretpostavlja se da su u dubrovačkom akvatoriju pronađena tijela pripadnika albanske mafije, koji su stradali u sukobu s protivničkim klanom, pa u splitskoj policiji kažu kako nije vjerojatno da bi leš iz Albanije, nošen morskim strujama, mogao doplutati čak do Makarske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙