FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na sutrašnjoj sjednici UO HFP-a odluka o Sunčanom Hvaru?

ZAGREB, 31. ožujka 2005. (Hina) - Upravni odbor (UO) Hrvatskog fonda zaprivatizaciju (HFP) na svojoj bi sutrašnjoj sjednici trebao, međuostalim, donijeti odluku o odabiru najpovoljnijeg ponuđača zaosnivanje javno-privatnog partnerstva u turističkoj tvrtki SunčaniHvar.
ZAGREB, 31. ožujka 2005. (Hina) - Upravni odbor (UO) Hrvatskog fonda za privatizaciju (HFP) na svojoj bi sutrašnjoj sjednici trebao, među ostalim, donijeti odluku o odabiru najpovoljnijeg ponuđača za osnivanje javno-privatnog partnerstva u turističkoj tvrtki Sunčani Hvar.

Među ostalim, prema prijašnjim najavama iz HFP-a, očekuje se i odluka o odabiru najpovoljnijeg ponuđača za pulsku trgovačku tvrtku Istra d.d. u stečaju, za koju su tri ponuđača ušla u uži izbor, kao i informacije o daljnjem tijeku privatizacije PPK Valpova te Slobodne Dalmacije.

Sukladno planu privatizacije, koji je UO HFP-a usvojio početkom ove godine, tema sutrašnje sjednice trebali bi biti natječaj za karlovački KIM, koji je povučen, te novi natječaj za zabočku Regeneraciju, za koju na dosadašnjim natječajima nije bilo zainteresiranih.

Za prvo je tromjesečje još bilo predviđeno i objavljivanje natječaja za, primjerice, turističke tvrtke Hotel Medena iz Trogira, Hotele Koločep te Hotele Plat, kao i za splitski Jadroplov te IPK Erdutske vinograde, koji bi se također mogli naći na dnevnom redu sutrašnje sjednice UO HFP-a.

Sama sjednica Upravnog odbora zatvorena je za javnost, a o odlukama koje će na njoj biti donešene po završetku sastanka izvijestit će predsjednik UO-a HFP-a Damir Polančec.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙