FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Danas u HFP neće biti otvaranje ponuda za Regeneraciju

ZAGREB, 29. ožujka 2005. (Hina) - U Hrvatskom fondu za privatizaciju(HFP) danas se neće održati javno otvaranje ponuda za kupnju većinskogdioničkog udjela zabočke tekstilne industrije Regeneracija, budući dado zadanog roka nije otkupljena nijedna ponudbena dokumentacija,doznaje se iz HFP-a.
ZAGREB, 29. ožujka 2005. (Hina) - U Hrvatskom fondu za privatizaciju (HFP) danas se neće održati javno otvaranje ponuda za kupnju većinskog dioničkog udjela zabočke tekstilne industrije Regeneracija, budući da do zadanog roka nije otkupljena nijedna ponudbena dokumentacija, doznaje se iz HFP-a.

Kako nije otkupljena nijedna ponudbena dokumentacija danas, po isteku roka za predaju ponuda, u HFP-u ne očekuju niti ponudu za kupnju 72 posto Regeneracije, za što je natječaj objavljen početkom veljače ove godine.

Za dionički paket Regeneracije od 72 posto ili 26.947 dionica početna tražena cijena bila je 16,17 milijuna kuna, a rok za predaju ponuda za istječe danas u 14 sati.

Natječaj za prodaju dioničkog paketa Regeneracije proveden je i krajem prošle godine, ali ni tada, početkom prosinca kada je istekao rok za predaju ponuda, nije bilo ponuda. Ni tada nije nitko otkupio ponudbenu dokumentaciju.

Aktiva Regeneracije, koja upošljava 363 radnika, iznosila je sredinom prošle godine nešto više od 85 milijuna kuna, dok su obveze društva premašivale 67,6 milijuna kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙