FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ivica Mudrinić novi predsjednik GSV-a

ZAGREB, 30. ožujka 2005. (Hina) - Ivica Mudrinić izabran je nadanašnjoj sjednici Gospodarsko-socijalnog vijeća za novog predsjednikaGSV-a, kao predstavnik poslodavaca, a potpredsjednicom GSV-a imenovanaje Jadranka Kosor, kao predstavnik Vlade, izvijestio je Ured za odnoses javnošću hrvatske Vlade.
ZAGREB, 30. ožujka 2005. (Hina) - Ivica Mudrinić izabran je na današnjoj sjednici Gospodarsko-socijalnog vijeća za novog predsjednika GSV-a, kao predstavnik poslodavaca, a potpredsjednicom GSV-a imenovana je Jadranka Kosor, kao predstavnik Vlade, izvijestio je Ured za odnose s javnošću hrvatske Vlade.

Imenovanje Vilima Ribiča za potpredsjednika GSV-a, kao predstavnika sindikata, potvrditi će se na sljedećoj sjednici.

Na današnjoj redovitoj, 69. sjednici GSV-a održanoj u banskim dvorima prihvaćeno je i izvješće o reformi u pravosuđu u 2005. godini te je dogovorena međusobna suradnja prilikom pripreme i provedbe pojedinih dijelova reforme.

Također, u cilju kvalitetnijeg i cjelovitijeg reguliranja svih pitanja vezanih za odvjetničke tarife, Gospodarsko-socijalno vijeće predložilo je Ministarstvu pravosuđa da pristupi žurnim aktivnostima na izradi novog Zakona o odvjetništvu, te da u navedene aktivnosti uključi i predstavnike socijalnih partnera u okviru zajedničke radne skupine koja će se formirati u najkraćem roku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙