FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Air France uspostavio dnevne letove Pariz-Zagreb-Pariz

ZAGREB, 30. ožujka 2005. (Hina) - Francuska zrakoplovna tvrtka AirFrance današnjim je inauguracijskim letom iz Pariza u Zagrebobilježila početak svakodnevnih letova između ta dva grada.
ZAGREB, 30. ožujka 2005. (Hina) - Francuska zrakoplovna tvrtka Air France današnjim je inauguracijskim letom iz Pariza u Zagreb obilježila početak svakodnevnih letova između ta dva grada.

Na relaciji Pariz - Zagreb svakodnevno će, sedam dana u tjednu, prometovati Air Franceov zrakoplov Boeing 737-500.

Ističući zadovoljstvo uspostavom dnevnih letova između Pariza i Zagreba, francuski veleposlanik u Hrvatskoj Francois Saint-Paul uz ostalo je ocijenio da uspostava dnevnog zračnog prometa između glavnih gradova dviju država dolazi u pravo vrijeme, jer je u Francuskoj pojačan interes za dolazak u Hrvatsku, a i tamošnja poslovna zajednica sve više traži partnere u našoj zemlji.

Glavni direktor Air Francea za Europu i Sjevernu Afriku Etienne Rachou mišljenja je da će Zagreb i Hrvatska, preko pariškog aerodroma biti kvalitetno povezani sa cijelim svijetom. Uz to, kako je rekao, Air Franceovi letovi komplementarni su onima koje obavlja hrvatski zrakoplovni prijevoznik Croatia Airlines, pa će se te dvije tvrtke na relaciji Pariz - Zagreb kvalitetno nadopunjavati.

Uoči slijetanja Air Franceova zrakoplova u Zagreb, u organizaciji francuskog Veleposlanstva na Ekonomskom fakultetu održan je susret francuskih tvrtki prisutnih u Hrvatskoj na kojemu su predstavile svoje poslovanje kao i mogućnosti obrazovanja, stažiranja i zapošljavanja.

Predstavile su se tvrtke Bina Istra, Bricostore, Citroen, Essilor, L'Oreal i Publicis.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙