FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prijavio se počinitelj prometne nesreće u Vidovcu

VARAŽDIN, 29. ožujka 2005. (Hina) - U postaju varaždinske prometnepolicije danas se prijavio 22-godišnji muškarac iz Varaždina i priznaoda je počinio prometnu nesreću u mjestu Vidovcu u kojoj je teškoozlijeđen 15-godišnji dječak, a dvoje maloljetnika lakše jeozlijeđeno.
VARAŽDIN, 29. ožujka 2005. (Hina) - U postaju varaždinske prometne policije danas se prijavio 22-godišnji muškarac iz Varaždina i priznao da je počinio prometnu nesreću u mjestu Vidovcu u kojoj je teško ozlijeđen 15-godišnji dječak, a dvoje maloljetnika lakše je ozlijeđeno.

On je u subotu, 26. ožujka, nešto prije ponoći automobilom naletio na skupinu maloljetnih pješaka koji su u Ulici Stjepana Radića hodali rubom ceste te je nakon nesreće pobjegao.

Iz Policijske uprave varaždinske priopćili su kako je mladi muškarac rekao da se u policiju javio zbog grižnje savjesti i straha da će ga pronaći.

Policijski službenici već su bili odredili marku i tip vozila koje je vozio tada nepoznati počinitelj, a mediji su objavili da je riječ o "opel kadettu" e linije.

Oštećeni sivi "kadett" iz 1990. policajci su i zatekli na adresi počinitelja.

Očevid i ostali policijski izvidi su u tijeku, a o događaju su izviješteni istražni sudac Županijskog suda u Varaždinu i zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Varaždinu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙