FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Afganistanka optužena za ubojstvo 27 muškaraca

KABUL, 29. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Afganistanska domaćica bit ćeizvedena pred afganistanski sud pod optužbom za ubojstvo 27 muškaraca,uključujući i njenog supruga, priopćili su afganistanski dužnosnici uutorak.
KABUL, 29. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Afganistanska domaćica bit će izvedena pred afganistanski sud pod optužbom za ubojstvo 27 muškaraca, uključujući i njenog supruga, priopćili su afganistanski dužnosnici u utorak.

Sherin Gul, stara između 35 i 45 godina, njen sin, njen ljubavnik i četiri suučesnika uhićeni su prije nekoliko mjeseci i priznali su da stoje iza serijskih ubojstva, rekli su policijski dužnosnici.

Gul i njena banda uglavnom su vrebali vozače taxija u gradu Jalalabadu i prijestolnici Kabulu, rekao je Reutersu sudac Abdul Bari Bakhtyari, načelnik suda za zločine protiv nacionalne i vanjske sigurnosti.

"Gul bi pozvala taxi govoreći da mora prevesti bolesnika od njenog doma u bolnicu", rekao je Bakhtyari. "Onda bi pozvala vozača u svoju kuću i ponudila mu čaj, govoreći mu kako je do bolnice potrebno samo nekoliko minuta. Stavila bi sedative u čaj kako bi omamila vozača i onda bi ga ubila". Žrtve bi potom bile zadavljene užetom, naveli su predstavnici policije.

"Njoj i njenim suučesnicima će se uskoro suditi", rekao je Bakhtyari.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙