FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Solanin ured pozdravio održavanje lokalnih izbora u Makedoniji

ZAGREB/BRUXELLES, 28. ožujka 2005. (Hina) - Glasnogovornica visokogpredstavnika EU-a za vanjsku politiku i sigurnost Javiera SolaneChristina Gallach u ponedjeljak je izrazila zadovoljstvo urednimodržavanjem lokalnih izbora u Makedoniji te činjenicom da se novalokalna vlast sad može usredotočiti na važne reforme.
ZAGREB/BRUXELLES, 28. ožujka 2005. (Hina) - Glasnogovornica visokog predstavnika EU-a za vanjsku politiku i sigurnost Javiera Solane Christina Gallach u ponedjeljak je izrazila zadovoljstvo urednim održavanjem lokalnih izbora u Makedoniji te činjenicom da se nova lokalna vlast sad može usredotočiti na važne reforme.

"Pozdravljamo činjenicu što su lokalni izbori u većem dijelu zemlje održani na uredan način i da većina općina sad ima novu vlast koja se može usredotočiti na važne reformske izazove kao što su pripreme za proces decentralizacije", stoji u izjavi Gallach.

"Upoznati smo s opaskama međunarodne misije za nadzor izbora. Mora se provesti istraga o svim incidentima i poduzeti mjere kako bi se osiguralo da izbori 10. travnja i ubuduće budu održani potpuno u skladu s međunarodnim standardima", kaže se u priopćenju Solanina ureda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙