FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet pojačan

ZAGREB, 28. ožujka 2005. (Hina) - Promet je pojačan u smjeru odjugoistoka prema sjeverozapadu, posebice na autocesti A3Lipovac-Zagreb, izvijestio je Hrvatski autoklub u 20,20 sati.
ZAGREB, 28. ožujka 2005. (Hina) - Promet je pojačan u smjeru od jugoistoka prema sjeverozapadu, posebice na autocesti A3 Lipovac-Zagreb, izvijestio je Hrvatski autoklub u 20,20 sati.

Na glavnim cestovnim pravcima što od mora idu ka unutrašnjosti promet je znatnije pojačan. Na autocesti A3 od Lipovca prema Bregani između 60. i 53. km ima nekoliko prometnih nesreća, gdje HAK savjetuje pojačan oprez, dok je na izlazu s autoceste A3, kod Ivanja Reke formirana duža kolona vozila te se na naplatu cestarine u prosjeku čeka oko 20 minuta. Promet je posebno pojačan na autocesti A2 Zagreb-granični prijelaz Macelj.

HAK savjetuje oprezniju vožnju zbog, još uvijek, mokrih kolnika u većem dijelu zemlje. Upozorava i na moguće odrone, zemlje i kamenja na državnim cestama, D1 Knin-Gračac, D27 Gračac-Obrovac, D218 Sučević-Brotnja, kao i na cestama u gorju, posebice na staroj cesti kroz Gorski kotar, te duž Jadranske magistrale i Istarskog ipsilona.

Zabrana vožnje za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, na važnijim državnim cestama, na snazi je danas do 23 sata.

Pojačan je izlaz osobnih vozila na prijelazima u Istri, posebice na GP Pasjak, gdje je kolona oko 2 km, a povremeno i na Bregani. Na prijelazima u Posavini i na Bajakovu pojačan je ulaz osobnih vozila u zemlju.

Preko GP Bregana i Macelj zabranjen je ulaz kamiona u Sloveniju danas do 22 sata.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙