FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bjelovar: Nožem u leđa ubio staricu

BJELOVAR, 27. ožujka 2005. (Hina) - U Velikoj Pisanici pokraj Bjelovarapronađena je ubijena 74-godišnja Marica Kovačić, a policija je jutrosuhitila 69-godišnjaka pod sumnjom da je jučer s više udaraca po glavii ubodom nožem u leđa staricu ubio u njezinoj kući, doznaje se danas ubjelovarsko-bilogorskoj Policijskoj upravi.
BJELOVAR, 27. ožujka 2005. (Hina) - U Velikoj Pisanici pokraj Bjelovara pronađena je ubijena 74-godišnja Marica Kovačić, a policija je jutros uhitila 69-godišnjaka pod sumnjom da je jučer s više udaraca po glavi i ubodom nožem u leđa staricu ubio u njezinoj kući, doznaje se danas u bjelovarsko-bilogorskoj Policijskoj upravi.

Starica je pronađena u svojoj kući u Ulici hrvatskih mučenika, a očevidom je utvrđeno da ju je nepoznati počinitelj ubio jučer između 11,20 i 16,15 sati zadavši joj više udaraca po glavi na zasad neutvrđen način, nakon čega joj je zabio nož u leđa.

U bjelovarsko-bilogorskoj Policijskoj upravi kažu da su kriminalisti Policijske postaje u Bjelovaru jutros u 5 sati uhitili 69-godišnjaka s područja Velike Pisanice za kojega je, kako kažu u policiji, kriminalističkom obradbom utvrđeno da je ubio staricu nakon svađe.

Osumnjičenik je uz kaznenu prijavu jutros sproveden u Istražni centar Županijskog suda u Bjelovaru, gdje mu je istražni sudac odredio 48-satni pritvor.

Tijelo ubijene žene odvezeno je na obdukciju na Patološki odjel bjelovarske Opće bolnice.

Policija nije izvijestila koji je motiv ubojstva, odnosno u kakvoj su vezi bili ubojica i žrtva i što je bio razlog svađe prije ubojstva. Identitet osumnjičenika također nije otkriven.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙