FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uskrsna čestitka ministra Biškupića kardinalu Bozaniću

ZAGREB, 25. ožujka 2005. (Hina) - Ministar kulture i predsjednikKomisije za odnose s vjerskim zajednicama, Božo Biškupić, poslao jeuskrsnu čestitku zagrebačkom nadbiskupu i predsjedniku Hrvatskebiskupske konferencije (HBK), kardinalu Josipu Bozaniću, priopćeno jeiz Ministarstva kulture.
ZAGREB, 25. ožujka 2005. (Hina) - Ministar kulture i predsjednik Komisije za odnose s vjerskim zajednicama, Božo Biškupić, poslao je uskrsnu čestitku zagrebačkom nadbiskupu i predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije (HBK), kardinalu Josipu Bozaniću, priopćeno je iz Ministarstva kulture.

"Uzoriti gospodine kardinale,

U ime Komisije za odnose s vjerskim zajednicama Vlade RH i u svoje ime, čestitam Vam blagdan Uskrsa, sa željom da navještaj Uskrsne istine bude od posebne radosti za svakog vjernika, te prostor susreta sa svakim čovjekom dobre volje.

Neka uskrsna poruka udahne svoju vječnu svježinu i dinamizam u promicanje kulture mira, u svako hrabro i zauzeto poduzimanje novih radnih inicijativa, u svako iskreno zauzimanje na društvenom i političkom planu, a sve u promicanje najviših vrjednota ucijepljenih u njegovu dušu darom vjere!", stoji u čestitki ministra Biškupića kardinalu Bozaniću.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙