FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Moamar Gadafi pozvao bugarskog predsjednika u Libiju

SOFIJA, 24. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Libijski čelnik Moamar Gadafi jeu četvrtak, dan nakon govora kojim je kritizirao postupke i nastojanjazapadnih političara za oslobođenjem pet bugarskih bolničarki osuđenihna smrt u Libiji, pozvao bugarskog predsjednika Georgija Parvanova uposjet svojoj zemlji, objavio je ured bugarskog predsjednika.
SOFIJA, 24. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Libijski čelnik Moamar Gadafi je u četvrtak, dan nakon govora kojim je kritizirao postupke i nastojanja zapadnih političara za oslobođenjem pet bugarskih bolničarki osuđenih na smrt u Libiji, pozvao bugarskog predsjednika Georgija Parvanova u posjet svojoj zemlji, objavio je ured bugarskog predsjednika.

Parvanovu je poziv uputio libijski veleposlanik u Sofiji kojeg je bugarski predsjednik pozvao i raspitao se o spomenutom Gadafijevom govoru na arapskom summitu u Alžiru.

Pet bugarskih bolničarki i jedan palestinski liječnik osuđeni su prije godinu dana u Libiji zbog optužbe da su tijekom transfuzije zarazili virusom AIDS-a 380 libijske djece od koje je 47 dosad umrlo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙