FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Žena izudarana čekićem izvan životne opasnosti

ZAGREB, 24. ožujka 2005. (Hina) - Žena, koja je jučer u jednojzagrebačkoj ulici teško ozlijeđena udarcima čekićem po glavi, i daljeje u teškom stanju, no izvan životne opasnosti, a njezin napadačzadržan je u pritvoru nakon saslušanja kod istražnog suca, doznaje seu zagrebačkoj policiji i na Županijskom sudu.
ZAGREB, 24. ožujka 2005. (Hina) - Žena, koja je jučer u jednoj zagrebačkoj ulici teško ozlijeđena udarcima čekićem po glavi, i dalje je u teškom stanju, no izvan životne opasnosti, a njezin napadač zadržan je u pritvoru nakon saslušanja kod istražnog suca, doznaje se u zagrebačkoj policiji i na Županijskom sudu.

Policija napadača tereti za pokušaj teškog ubojstva iz bezobzirne osvete ili drugih osobito niskih pobuda, za što je predviđena najmanja kazna zatvora od osam godina ili dugotrajni zatvor, izjavila je glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama.

Pojasnila je da je prema posljednjim podatcima napadač, inače 36-godišnji ekonomist iz Zagreba, koji se prošle godine vratio iz Sjedinjenih Država, svoju bivšu ljubavnicu izudarao čekićem jer s njim nije željela razgovarati o njihovom ljubavnom odnosu, prekinutom sredinom siječnja.

Nasilnik je automobilom došao do kuće svoje bivše ljubavnice, a nakon što je ona odbila razgovor i uputila se prema poslu, krenuo je za njom, prišao joj s leđa i više puta udario čekićem po tjemenu. Kada je ozlijeđena pala na ulicu nastavio ju je udarati po tijelu, a zatim odbacio čekić u obližnje dvorište i pobjegao.

Liječnici bolnice Sveti duh utvrdili su da je ozlijeđenoj slomljen svod lubanje te da su joj natučene noge, a još uvijek nisu poznate moguće posljedice tog teškog ranjavanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙