FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljen "Kvarner INFO" za 2005. godinu

OPATIJA,23. ožujka(Hina) - Središnja godišnja publikacija "KvarnerINFO" za 2005. godinu, čiji je nakladnik Turistička zajednica Kvarnerai koja sadrži sve informacija potrebne turistu koji dolazi na ovopodručje, predstavljena je danas u Opatiji.
OPATIJA,23. ožujka(Hina) - Središnja godišnja publikacija "Kvarner INFO" za 2005. godinu, čiji je nakladnik Turistička zajednica Kvarnera i koja sadrži sve informacija potrebne turistu koji dolazi na ovo područje, predstavljena je danas u Opatiji.

Direktorica Turističkog ureda TZ Kvarnera Gordana Medved na predstavljanju je rekla da ovim izdanjem "Kvarner INFO" ulazi u devetu godinu izlaženja. U tom razdoblju, navela je, tiskano je više od dva milijuna primjeraka.

Posebno je istaknula prilog publikacije "Iz dana u dan" koji pruža pregled zbivanja na području Primorsko-goranske županije tijekom cijele godine.

"Kvarner INFO" se tiska na 16 stranica u boji. Sadrži opće informacije o županiji, prirodnim i kulturnim obilježjima te daje pregled turističke ponude.

Partner u izradi publikacije je riječki "Novi list".

(hina) xdsil ydb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙