FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vijeće za elektroničke medije poništilo dodjelu koncesije radiju "047"

ZAGREB/KARLOVAC, 22. ožujka 2005. (Hina) - Vijeće za elektroničkemedije na današnjoj je sjednici poništilo Odluku bivšeg Vijeća zaradio i televiziju iz svibnja 2001., kojom je Trgovačkom društvu "047"iz Karlovca dodijeljena koncesija za obavljanje radijske djelatnostina širem gardskom području, priopćilo je danas Vijeće za elektroničkemedije.
ZAGREB/KARLOVAC, 22. ožujka 2005. (Hina) - Vijeće za elektroničke medije na današnjoj je sjednici poništilo Odluku bivšeg Vijeća za radio i televiziju iz svibnja 2001., kojom je Trgovačkom društvu "047" iz Karlovca dodijeljena koncesija za obavljanje radijske djelatnosti na širem gardskom području, priopćilo je danas Vijeće za elektroničke medije.

U priopćenju, koje je potpisao predsjendik Denis Peričić, ne obrazlažu se razlozi te odluke.

Direktorica i suvlasnica Radija 047 Anita Tučak večeras je za Hinu izjavila kako je "šokirana odlukom, iako se na osnovi negativno intoniranih novinskih članaka pribojavala da bi se to moglo dogoditi".

"Najgore je to što na odluke Vijeća za elektroničke medije nema pravnog lijeka i žalbenog roka, a jedina mogućnost nam je upravni spor, što nerijetko dugo traje", rekla je Anita Tuček, zabrinuta za, kako je rekla, 1,5 milijuna kuna ulaganja u objekt i opremu Radija na Maloj Švarči u industrijskoj zoni.

Također je napomenula kako će pokrenuti upravni spor protiv Odluke Vijeća, procijenivši kako "nema izgleda da ga izgubi jer je tvrtka '047' pribavila i Vijeću dostavila sve dozvole i isprave, a krajnji rok za obvezan početak rada, tj. sklapanje ugovora o radu nakon dobivene koncesije iz 2001. jest 17. travnja 2005., što znači da rok još nije istekao".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙