FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: novi natječaj za trajektnu vezu Split - Supetar

SPLIT, 15. ožujka 2005. (Hina) - Poglavarstvo Splitsko-dalmatinskežupanije danas je odlučilo raspisati novi javni natječaj za trajektnuvezu Split-Supetar-Split nakon što je ministar Božidar Kalmeta natemelju mišljenja državnog odvjetništva odbio izdati suglasnost za tuliniju privatnom splitskom brodaru SEM Marine.
SPLIT, 15. ožujka 2005. (Hina) - Poglavarstvo Splitsko-dalmatinske županije danas je odlučilo raspisati novi javni natječaj za trajektnu vezu Split-Supetar-Split nakon što je ministar Božidar Kalmeta na temelju mišljenja državnog odvjetništva odbio izdati suglasnost za tu liniju privatnom splitskom brodaru SEM Marine.

Pročelnik županijskog Odjela za gospodarstvo, razvitak i obnovu Božo Sinčić objasnio je na sjednici Poglavarstva kako je razlog za tu odluku proceduralne naravi.

Županija se, naime, na prvom natječaju, na kojem je SEM Marine dobio petogodišnju županijsku koncesiju za liniju Split - Supetar - Split, pozvala na Zakon o javnoj nabavi, a trebala je, po mišljenju državnog odvjetništva, postupiti po odredbama Zakona o javnom pomorskom prijevozu.

"Budući da smo legalisti, poštujemo mišljenje državnog odvjetništva i raspisat ćemo novi natječaj na koji se SEM Marine, ako želi, može ponovno javiti", kazao je Sinčić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙