FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Auto Zubak i FSB potpisali ugovor o suradnji

ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - Tvrtka AutoZubak i zagrebačkiFakultet strojarstva i brodogradnje potpisali su danas Ugovor oposlovnoj suradnji u realizaciji projekta uređenja Laboratorija zamotore i vozila, koji obuhvaća i koordinaciju poduzeća i fakulteta uizradi programa edukacija i doškolovanja kadrova, programa praktičnenastave i stipendiranja iznimnih studenata, te pripravničkog programaza apsolvente fakulteta.
ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - Tvrtka AutoZubak i zagrebački Fakultet strojarstva i brodogradnje potpisali su danas Ugovor o poslovnoj suradnji u realizaciji projekta uređenja Laboratorija za motore i vozila, koji obuhvaća i koordinaciju poduzeća i fakulteta u izradi programa edukacija i doškolovanja kadrova, programa praktične nastave i stipendiranja iznimnih studenata, te pripravničkog programa za apsolvente fakulteta.

Riječ je o, kako je rečeno, unaprijeđenju i poboljšanju suradnje između tri osnovna nositelja inženjerskog obrazovanja, studenata, sveučilišta i gospodarstva.

Donacijom vrijednom 200 tisuća kuna omogućena je rekonstrukcija i potpuno uređenje Laboratorija za motore i vozila u kojem studenti Zavoda za motore i transportna sredstva obavljaju laboratorijske vježbe.

Ugovor su potpisali predsjednik Uprave poduzeća AutoZubak Tomislav Radoš i dekan Fakulteta strojarstva i brodogradnje Tonko Ćurko.

Time je AutoZubak postao partner Fakulteta strojarstva i brodogradnje, ustanove koja stvara stručnjake na području konstruiranja, uporabe i održavanja postrojenja, alata i uređaja, kao i buduće nositelje hrvatske proizvodnje i gospodarstva.

Suradnjom se otvaraju nove mogućnosti studentima fakulteta kroz stručnu praksu, program stipendiranja iznimnih studenata, pripravničkog programa za apsolvente s druge strane, ustvrdio je Radoš.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙