FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tehnomobil lani ostvario promet od 57 milijuna kuna

ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - Tvrtka Tehnomobil, specijalizirana zaprojektiranje, dobavu i instaliranje sustava tehničke zaštite,ostvarila je lani ukupan promet od 57 milijuna kuna ili 15 posto većiod onoga u 2003.
ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - Tvrtka Tehnomobil, specijalizirana za projektiranje, dobavu i instaliranje sustava tehničke zaštite, ostvarila je lani ukupan promet od 57 milijuna kuna ili 15 posto veći od onoga u 2003.

Predstavljajući danas rezultate poslovanja, tvrtka je ujedno predstavila i jedan od najmodernijih sustava mrežnog digitalnog videonadzora tvrtke Sony, čiji su zastupnik u Hrvatskoj.

Mogućnosti korištenja tog cjelovitog mrežnog koncepta videonadzora su velike, od nadzora prometa do prikaza u realnom vremenu turističkih središta i raznih kulturnih ustanova poput unutrašnjosti muzeja na Internet stranicama, naglašava voditelj marketinga Matija Mandić

Tehnomobil je tako za Hrvatski autoklub (HAK) postavio na 42 lokacije na prometnicama duž zemlje 64 kamera, a postavili su i sustave vatrodojave u tunelima ma autocestama Zagreb-Split i Rijeka-Zagreb.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙