FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ekipa remakea "King Konga" proslavila završetak snimanja

WELLINGTON, 22. ožujka 2005. (Hina/AP) - Nekoliko stotina osobaproslavilo je filmsko uskrsnuće najvećeg gorile svih vremena, pozavršetku snimanja remakea "King Konga" na Novom Zelandu, kazala jeglasnogovornica producentske kuće u utorak.
WELLINGTON, 22. ožujka 2005. (Hina/AP) - Nekoliko stotina osoba proslavilo je filmsko uskrsnuće najvećeg gorile svih vremena, po završetku snimanja remakea "King Konga" na Novom Zelandu, kazala je glasnogovornica producentske kuće u utorak.

Klasik iz 1933. godine preuzeo je novozelandski redatelj Peter Jackson (Oscar za režiju 2004.), nekad specijaliziran za filmove strave a sada preobražen u redatelja megaprodukcija poput "Gospodara prstenova". Za dva tjedna trebala bi početi postprodukcija filma kako bi se kadrovima dodala pojava divovskog gorile, napravljena u cijelosti kompjutorski, rekla je glasnogovornica Melissa Booth.

Proslava koju je ekipa organizirala proteklog vikenda na filmskom setu koji predstavlja New York tridesetih godina, "bila je prije svega proslava završetka" snimanja, započetog u rujnu, izjavila je ona.

Film u produkciji Universal Pictures trebao bi stajati ukupno 145 milijuna dolara. Početak prikazivanja predviđa se za prosinac.

Glavne uloge dodijeljene su Australki Naomi Watts (dobitnici Oscara iz 2003.), koja će tumačiti lijepu Ann, pored Adriena Brodyja (Oscar iz 2002.), koji će glumiti romantičnog junaka Jacka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙