FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Emir Kusturica snima dokumentarni film o Maradoni

BEOGRAD,22. veljače 2005.(Hina) - Po izričitoj želji Diega Maradone,najslavnijega svjetskog nogometaša, dugometražni dokumentarni film onjemu 18. ožujka u Buenos Airesu počet će snimati redatelj EmirKusturica, pišu beogradske "Večernje novosti" od utorka.
BEOGRAD,22. veljače 2005.(Hina) - Po izričitoj želji Diega Maradone, najslavnijega svjetskog nogometaša, dugometražni dokumentarni film o njemu 18. ožujka u Buenos Airesu počet će snimati redatelj Emir Kusturica, pišu beogradske "Večernje novosti" od utorka.

Središnja priča u filmu počinje snimanjem scena na obiteljskoj proslavi rođendana Maradonine kćeri, piše list.

"Bit će to, koncepcijski, dosta složen film. Koristit ću obilje dokumentarnog materijala. Naravno, ne onoga kojim se služe tabloidi, već s utakmica. Osnovna ideja je da se osvijetli neostvarena Maradonina želja o obiteljskom skladu. Radit ćemo u tri-četiri etape, a u svakoj od njih dolazit ćemo do prijelomnih točaka njegova života i karijere. Snimat ćemo i u Napulju, Barceloni, na Kubi, na svim mjestima gdje je njegov život bio jedno, a danas je sasvim drugo", izjavio je Kusturica "Večernjim novostima".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙