FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rim: Listovi pišu da je papino stanje loše, Vatikan opovrgava

RIM, 22. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Zdravstveno stanje Ivana PavlaDrugog, oslabljeno radi starosti, Parkinsonove bolesti i dvijehospitalizacije u samo mjesec dana, pogoršava se, piše u utoraktalijanski tisak, unatoč umirujućim izjavama njegovih liječnika.
RIM, 22. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Zdravstveno stanje Ivana Pavla Drugog, oslabljeno radi starosti, Parkinsonove bolesti i dvije hospitalizacije u samo mjesec dana, pogoršava se, piše u utorak talijanski tisak, unatoč umirujućim izjavama njegovih liječnika.

"Molite za Papu jer se njegovo zdravlje pogoršava", piše "Il Messaggero" prenoseći izjavu Stanislawa Dziwisza, osobnog tajnika Pape Ivana Pavla Drugog, koju je navodno izrekao jednom svećeniku.

"Opće zdravstveno stanje Svetog Oca danas je mnogo ozbiljnije nego kada je bio hospitaliziran u bolnici Gemelli", kazali su vatikanski izvori za "Il Messaggero".

"Wojtyla se nije uspio oporaviti", piše "La Repubblica". Prema pisanju tog lista, koji se poziva na neimenovane izvore, Papa je imao novu respiratornu krizu u ponedjeljak "vjerojatno zbog nakupljanja sluzi u grlu".

Glasine o novoj hospitalizaciji Svetog Oca, pa čak i o njegovoj smrti, pojavile su se u ponedjeljak navečer u glavnom talijanskom gradu, no službeni su ih izbori demantirali.

Liječnici koji se brinu za zdravlje Ivana Pavla su objavili da nema nikakvog "pogoršanja općeg zdravstvenog stanja posljednjih dana", ali da se oporavak nakon traheotomije odvija s usponima i padovima, piše "Corriere della Sera".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙