FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Večernji list bio pod policijskom zaštitom zbog prijetnje bombom

ZAGREB, 24. veljače 2005. (Hina) - Redakcija Večernjeg lista u zgradiVjesnika na Slavonskoj aveniji danas je do podne bila pod zaštitominterventne policije zbog prijetnje 30-godišnjaka da će na redakcijubaciti bombu.
ZAGREB, 24. veljače 2005. (Hina) - Redakcija Večernjeg lista u zgradi Vjesnika na Slavonskoj aveniji danas je do podne bila pod zaštitom interventne policije zbog prijetnje 30-godišnjaka da će na redakciju baciti bombu.

"Muškarac je oko podne uhićen u jednom stanu na Trešnjevci, a riječ je o osobi koja je jučer u uredu uprave Večernjeg lista uhićena pri pokušaju krađe prijenosnog računala", izjavila je Hini glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama.

Nije otkrila identitet uhićenog. Objasnila je da je 30-godišnjak, nezadovoljan člankom u današnjem Večernjem listu u kojemu se opisuje kako je uhićen pri pokušaju krađe, jutros oko 10 sati nazvao policijsku postaju i najavio da će baciti bombu na redakciju Večernjaka. Policija je odmah uputila interventu postrojbu da čuva redakciju i krenula uhititi muškarca, no nije ga pronašla u njegovom stanu.

Vulama je kazala da je muškarac potom ponovno nazvao policiju i rekao da mu je žao što je prijetio, nakon čega je oko podneva uhićen u jednom stanu na Trešnjevci.

Trenutno se nad njim provodi kriminalistička obrada zbog prijetnje, pokušaja krađe računala iz Večernjeg lista, ali i zbog nekih drugih krađa iz ureda za koje ga se sumnjiči, dodala je Vulama.

Prema policijskom izviješću 30-godišnjaka je jučer oko 10 sati u pokušaju krađe prijenosnog računala uhvatio 34-godišnji zaposlenik Večernjeg lista. On je pri povratku u ured na vratima zatekao nepoznatog muškarca koji mu se učinio sumnjivim.

Kada je ispod njegove jakne vidio skriveno prijenosno računalo, pozvao je zaštitare koji su lopova zadržali do dolaska policije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙