FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Irak: Najmanje 15 mrtvih u eksploziji automobila bombe u Hilli

HILLA, 28. veljače 2005. (Hina/dpa) - Najmanje petnaest osoba jepoginulo, a 25 je ranjeno u ponedjeljak ujutro u eksploziji automobilabombe u Hilli, 100 kilometara južno od Bagdada, priopćila jepolicija.
HILLA, 28. veljače 2005. (Hina/dpa) - Najmanje petnaest osoba je poginulo, a 25 je ranjeno u ponedjeljak ujutro u eksploziji automobila bombe u Hilli, 100 kilometara južno od Bagdada, priopćila je policija.

Među mrtvim i ranjenima ima žena, rekao je dr. Mohammed Dhia, ravnatelj opće bolnice u Hilli, dodavši kako su neki od ranjenih u teškom stanju tako da se strahuje da bi broj žrtava mogao biti još veći.

Automobil bomba eksplodirao je nedaleko od zgrade lokalne vlade u Hilli gdje je veliki broj ljudi čekao u repu kako bi dobili potvrde o zdravstvenom stanju, potrebne za zapošljavanje.

U ponedjeljak je američka vojska u Iraku izvijestila i o incidentu iz Mosula, gdje su u nedjelju navečer naoružani napadači ubili četvero ljudi, a dvije osobe ranili. Pucnjava je uslijedila nakon ranijeg bombaškog napada u Hamamu al-Alilu nedaleko od Mosula u kojem je ubijeno osam ljudi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙