FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uskršnja regata: Pobjednik Mate Arapov

VODICE, 20. ožujka 2005. (Hina) - Pobjedom jedrilice MRS DEEJAY sakormilarom Matom Arapovim je završena deveta Uskršnja regata koja je uorganizaciji PBZ Leasinga i JK ANA, te uz potporu Generali osiguranjai Mastercardsa, započela u Zadru, a preko Biograda završila uVodicama.
VODICE, 20. ožujka 2005. (Hina) - Pobjedom jedrilice MRS DEEJAY sa kormilarom Matom Arapovim je završena deveta Uskršnja regata koja je u organizaciji PBZ Leasinga i JK ANA, te uz potporu Generali osiguranja i Mastercardsa, započela u Zadru, a preko Biograda završila u Vodicama.

Hrvatski olimpijac Arapov i njegova posada u finalnom je jedrenju bila bolja od preostala dva finalista posada PBZ SAIL LA VIE kormilara Bartula Mišure i AA Darka Prizmića. Splićanin Arapov je uz ukupnu pobjedu i nagradu od 40.000 kuna slavio u u svojoj prvoj skupini ispred JEŽINCA Ivana Radića i MISTIKA Mladena Pivčevića.

U drugoj skupini je slavio prošlogodišnji pobjednik CROATEL ONE Ivana Kureta ispred Bartula Mišure i LUNE Frana Brate, a u najvećoj, trećoj skupini brodova pobjednik je DSK Ante Vanjake, dok su drugo i treće mjesto uzeli Prizmićev AA i slovenski XANADU Ivana Stravsa.

Ovogodišnja regata imal je puno novosti sa ukupno 50 jedrilica podijeljenih u tri skupine ovisne o veličini brodova. Nakon trodnevnog jedrenja "uštap", "trokut" i navigacijsku etapu, posljednjega dana po najbolje tri posade iz svake skupine jedrili za finale na istim brodovima "Elan 37".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙