FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

T-Mobile i Hrvatski športski saveza invalida dodijelili milijun kuna

ZAGREB, 16. ožujka 2005. (Hina) - Nakon četiri mjeseca trajanja završenje natječaj kojim je T-Mobile u suradnji s Hrvatskim športskim savezominvalida (HŠSI) dodijelio milijun kuna za poticanje razvoja sporta zadjecu i mlade osobe s invaliditetom.
ZAGREB, 16. ožujka 2005. (Hina) - Nakon četiri mjeseca trajanja završen je natječaj kojim je T-Mobile u suradnji s Hrvatskim športskim savezom invalida (HŠSI) dodijelio milijun kuna za poticanje razvoja sporta za djecu i mlade osobe s invaliditetom.

U donacijski program T-Mobilea i HŠSI-a uključeno je 38 klubova i udruga sa 812 mladih sportaša s invaliditetom. U programe razvoja sporta osoba s invaliditetom bit će uključeno 13 sportova - plivanje, atletika, stolni tenis, jahanje s dresurom, tenis u kolicima, veslanje, skijanje, boćanje za osobe s cerebralnom paralizom, nogomet, odbojka u kolicima, streljaštvo, šah, te jedrenje.

"Na natječaju je prijavljeno 85 programa, a odobreno je 38 programa. Do sada smo imali uključeno 300 djece, a nakon ove donacije njihov broj će narasti na više od 800," istaknuo je predsjednik HŠSI-a, Ratko Kovačić.

Podršku cijelom projektu svojim su dolaskom na novinarsku konferenciju održanu u restoranu Balon u Boćarskom domu još jednom dali najboljih hrvatski skijaši Janica i Ivica Kostelić, koji su kumovi ovog donacijskog projekta.

"Osobe s invaliditetom trebaju našu pomoć i podršku i zbog toga smo sretni što sudjelujemo u ovom projektu," istaknuli su Janica i Ivica, koji su se vratili iz Innerkremsa, gdje je održano prvenstvo Hrvatske u superveleslalomu na kojem su očekivano pobijedili.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙