FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Emil Tedeschi novi predsjednik HUP-a

ZAGREB, 17. ožujka 2005. (Hina) - Vijeće članova Hrvatske udrugeposlodavaca (HUP) izabralo je Emila Tedeschija, predsjednika AtlanticGrupe, za novog predsjednika HUP-a, priopćila je ta udruga.
ZAGREB, 17. ožujka 2005. (Hina) - Vijeće članova Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) izabralo je Emila Tedeschija, predsjednika Atlantic Grupe, za novog predsjednika HUP-a, priopćila je ta udruga.

Izbor je proveden nakon što je Darko Marinac, dosadašnji predsjednik Udruge, zatražio razrješenje, zbog preuzimanja dužnosti predsjednika Nacionalnog vijeća za konkurentnost.

Mandat predsjednika HUP-a predviđen je u trajanju od dvije godine, a Tedeschijev prethodnik Marinac obavljao je tu dužnost godinu dana.

Emil Tedeschi posljednih godinu dana je obavljao dužnost predsjednika Vijeća članova HUP-a, a od 1999. do 2001. je bio dopredsjednik HUP-a zadužen za međunarodnu suradnju.

Tedeschi najavljuje nastavak rada na ostvarenju strateških programskih ciljeva HUP-a, snažnije sudjelovanju HUP-a u socijalnom partnerstvu s Vladom i sindikatima, te jačanje uloge HUP-a u oblikovanju hrvatske gospodarske politike.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙