FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Sarajevu pojačane sigurnosne mjere oko veleposlanstava

MOSTAR, 16. ožujka 2005. (Hina) - U Sarajevu su poduzete pojačane mjereosiguranja oko diplomatsko-konzularnih predstavništava, a britansko jeveleposlanstvo zatvorilo konzularni Odjel, objavila je u srijedunavečer kao svoju prvu vijest državna televizija BiH u glavnomvečernjem dnevniku.
MOSTAR, 16. ožujka 2005. (Hina) - U Sarajevu su poduzete pojačane mjere osiguranja oko diplomatsko-konzularnih predstavništava, a britansko je veleposlanstvo zatvorilo konzularni Odjel, objavila je u srijedu navečer kao svoju prvu vijest državna televizija BiH u glavnom večernjem dnevniku.

Dodatne sigurnosne mjere oko diplomatsko-konzularnih predstavništava u glavnom gradu BiH uslijedile su nakon što je u utorak navečer iz Središnjeg ureda visokog međunarodnog predstavnika za BiH evakuirano svo osoblje zbog sigurnosne prijetnje.

I lokalna policija i dužnosnici međunarodne zajednice i sigurnosne službe u srijedu su tijekom cijelog dana odbijali precizirati kakvim je sigurnosnim prijetnjama izvrgnut središnji Ured Visokog predstavnika za BiH. Službeno je potvrđeno da, osim domaće (bosanskohercegovačke) policije, u istrazi oko ovih prijetnji sudjeluju i Europske vojne snage EUFOR.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙