FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Internet-pedofilija: Više od 500 uhićenih u 12 zemalja

ZAGREB/MADRID, 16. ožujka 2005. (Hina) - Više od 500 osoba upletenih upedofilsku mrežu uhićeno je u policijskoj operaciji vođenoj istodobnou pet europskih i sedam južnoameričkih zemalja, objavila je u srijedušpanjolska policija koja je 19 osoba uhitila na svome teritoriju.
ZAGREB/MADRID, 16. ožujka 2005. (Hina) - Više od 500 osoba upletenih u pedofilsku mrežu uhićeno je u policijskoj operaciji vođenoj istodobno u pet europskih i sedam južnoameričkih zemalja, objavila je u srijedu španjolska policija koja je 19 osoba uhitila na svome teritoriju.

U Španjolskoj je velika policijska operacija počela u mjestu Pontevedra i obuhvatila je osam općina, prenosi dnevnik El Mundo.

Operaciju su koorodinirali Eurojust, organizacija Europske unije zadužena za jačanje borbe protiv organiziranog kriminala te Ibered, slična hispanoamerička pravosudna mreža za borbu protiv terorizma i trgovine drogom.

Zahvaljujući toj suradnji uspješno je locirano više od 900 veza na području Španjolske, Francuske, Italije, Švedske i Nizozemske te Čilea, Argentine, Paname, Kostarike, Meksika, Dominikanske Republike i Urugvaja.

Mreža je distribuirala više od 20.000 proizvoda pedofilskog sadržaja, među kojima su video snimke, fotografije i arhive u MP3 formatu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙