FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sindikat Istre traži preispitivanje postupka prodaje Mljekare

PULA,14. ožujka(Hina) - Sindikat Istre i Kvarnera od Istarske ćežupanije tražiti da preko državnog odvjetništva i USKOK-a pokrenepreispitivanje postupka prodaje pulske Mljekare u stečaju, koja je prošloga tjedna na riječkom Trgovačkog sudu prodana za samo 12,3milijuna kuna i time je, kako tvrdi Sindikat, nanesena velika štetaistarskom mljekarstvu, kooperantima i radnicima.
PULA,14. ožujka(Hina) - Sindikat Istre i Kvarnera od Istarske će županije tražiti da preko državnog odvjetništva i USKOK-a pokrene preispitivanje postupka prodaje pulske Mljekare u stečaju, koja je prošloga tjedna na riječkom Trgovačkog sudu prodana za samo 12,3 milijuna kuna i time je, kako tvrdi Sindikat, nanesena velika šteta istarskom mljekarstvu, kooperantima i radnicima.

Komentirajući prodaju Mljekare zagrebačkoj tvrtki "Rudnik", predsjednik Sindikata Istre i Kvarnera Bruno Bulić rekao je kako sindikat sumnja da su u tu prodaju uključeni, ne samo vjerovnici, već, kako je rekao, "i pojedinci iz Trgovačkog suda i po njima ovlaštene osobe" te smatra da bi zbog toga trebao reagirati i USKOK.

"Prema informacijama kojima raspolažemo kupcu je očito stalo samo do vrijednih nekretnina Mljekare koje će moći dobro prodati i na tome zaraditi", zaključio je predsjednik Sindikata Istre i Kvarnera Bruno Bulić dodavši kako u "cijeloj priči" nikomu nije zapravo stalo do nastavka proizvodnje mlijeka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙