FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koncern Končar: prihodi od prodaje porasli sedam posto

ZAGREB, 1. ožujka 2005. (Hina) - Društva Koncerna Končar u siječnju suove godine, prema konsolidiranim podacima, ostvarila prihode odprodaje proizvoda i usluga u iznosu od 111,1 milijun kuna, što jesedam posto više nego u istom mjesecu prošle godine, objavili su iztog Koncerna.
ZAGREB, 1. ožujka 2005. (Hina) - Društva Koncerna Končar u siječnju su ove godine, prema konsolidiranim podacima, ostvarila prihode od prodaje proizvoda i usluga u iznosu od 111,1 milijun kuna, što je sedam posto više nego u istom mjesecu prošle godine, objavili su iz tog Koncerna.

U tvrtki su istaknuli kako su usprkos kolektivnim godišnjim odmorima zbog kojih je većina društava imala u siječnju manji broj radnih dana ostvareni rezultati poslovanja zadovoljavajući i na razini planiranih.

Prodaja proizvoda i usluga na domaćem tržištu ostvarena je u iznosu od 60,7 milijuna kuna, što je smanjenje od sedam posto, a na inozemnim je tržištima prodaja proizvoda i usluga porasla za 33 posto, na 50,35 milijuna kuna.

Najveći udio (75 posto) u ukupnoj prodaji Koncerna ostvarila su društva poslovnog područja Energetike i transporta i to u iznosu od 83 milijuna kuna. Slijede društva poslovnih područja Industrije i Trgovine koja su ostvarila prodaju od 23,6 milijuna kuna ili 21 posto ukupne prodaje Koncerna, dok su tri društva unutar Posebnih djelatnosti ostvarila 4,5 milijuna kuna ili četiri posto ukupne prodaje.

Stanje zaključenih poslova na početku ove godine iznosi 1,7 milijardi kuna, što je, kako su pojasnili u tvrtki, dobra garancija da će plan za ovu godinu biti ostvaren u svim ključnim točkama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙