FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

prekršajne prijave vukovarsko-srijemske policije protiv 15 osoba

VINKOVCI,14. ožujka(Hina) - Protiv petnaestorice hrvatskih državljaninakoji su sudjelovali u jučerašnjem vrijeđanju putnika u vlaku narelaciji Beograd-Zagreb u kojem su se nalazili i navijači RK Partizan,vukovarsko-srijemska policija podnijet će prekršajne prijave zbogremećenja javnog reda i mira, priopćeno je danas iz policije.
VINKOVCI,14. ožujka(Hina) - Protiv petnaestorice hrvatskih državljanina koji su sudjelovali u jučerašnjem vrijeđanju putnika u vlaku na relaciji Beograd-Zagreb u kojem su se nalazili i navijači RK Partizan, vukovarsko-srijemska policija podnijet će prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira, priopćeno je danas iz policije.

U priopćenju se navodi kako se oko 10,20 sati na željezničkom kolodvoru u Vinkovcima okupilo oko 50 pripadnika navijačke udruge Ultras Vinkovci koji su čekali vlak s navijačima Partizana koji su putovali u Zagreb na rukometnu utakmicu između RK Zagreba i Partizana.

Nakon upozorenja policije da se raziđu, 15 osoba, među kojima troje maloljetnika na to se oglušilo i ostalo na kolodvoru.

Prije ulaska vlaka u vinkovački kolodvor nepoznati počinitelj razbio je staklo na prvom vagonu.

Po očevidu koji je obavljen na zagrebačkom željezničkom kolodvoru utvrđeno je da nije bilo ozlijeđenih osoba, navodi se u priopćenju.

(Hina) xzdra ysšh

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙