FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ravnatelj policije i načelnici uprava sastali se zbog Gotovine

ZAGREB, 25. veljače 2005. (Hina) - Ravnatelj policije Ivica Franićdanas je s načelnicima svih policijskih uprava analizirao dosadašnjeaktivnosti policije vezane uz traganje, pronalaženje i uhićenje haškogoptuženika Ante Gotovine, priopćeno je iz MUP-a.
ZAGREB, 25. veljače 2005. (Hina) - Ravnatelj policije Ivica Franić danas je s načelnicima svih policijskih uprava analizirao dosadašnje aktivnosti policije vezane uz traganje, pronalaženje i uhićenje haškog optuženika Ante Gotovine, priopćeno je iz MUP-a.

Zaključeno je da su sve Policijske uprave pojačale svoje aktivnosti i da su ostvarile primjerenu suradnju s predstavnicima obavještajno-sigurnosnih službi i drugih institucija na operativnoj razini, stoji u priopćenju glasnogovornika MUP-a Zlatka Mehuna. Dodaje se da je dogovoren i nastavak daljnjih aktivnosti te da je "svaka policijska uprava sukladno svojim prosudbama i specifičnostima izradila plan rada prema kojem će poduzimati intenzivne mjere".

U priopćenju nije navedeno o kojim je mjerama riječ i koje je konkretne korake radi pronalaska haškog bjegunca Gotovine policija do sada poduzela.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙