FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Metković: kupnja novog vatrogasnog vozila

METKOVIĆ, 12. ožujka 2005. (Hina) - Javna vatrogasna postrojba (JVP)Metković odlučila je danas, uz suglasnost grada Metkovića kaoosnivača, da će kupiti novo vatrogasno vozilo vrijedno oko 160.000kuna, čime će se osjetno poboljšati tehnički uvjeti i učinkovitost ugašenju požara na terenu.
METKOVIĆ, 12. ožujka 2005. (Hina) - Javna vatrogasna postrojba (JVP) Metković odlučila je danas, uz suglasnost grada Metkovića kao osnivača, da će kupiti novo vatrogasno vozilo vrijedno oko 160.000 kuna, čime će se osjetno poboljšati tehnički uvjeti i učinkovitost u gašenju požara na terenu.

Kako je kazao vršitelj dužnosti zapovjednika JVP-a Ljubo Rezić, JVP je do sada raspolagala vatrogasnim vozilom "Renault master" koje pomaže u gašenju početnih manjih požara, a u njemu će se ubuduće prevoziti alat i oprema za spašavanje stradalih u požaru. Također će se ugraditi visokotlačna crpka i spremnik za vodu, što će osjetno povećati njegovu učinkovitost.

Za novo vozilo JVP iz Metkovića odmah će platiti 30.000 kuna, a potom će u idućih pet godina mjesečno izdvajati po 2.500 kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙