FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poginula suvozačica u sudaru dvaju automobila u užem središtu Zagreba

ZAGREB, 11. ožujka 2005. (Hina) - U sudaru dvaju automobila naraskrižju Primorske i Deželićeve ulice u užem središtu Zagreba danasoko 14 sati poginula je jedna žena, doznaje se u zagrebačkojpoliciji.
ZAGREB, 11. ožujka 2005. (Hina) - U sudaru dvaju automobila na raskrižju Primorske i Deželićeve ulice u užem središtu Zagreba danas oko 14 sati poginula je jedna žena, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Žena, čiji identitet u policiji još ne znaju jer je očevid u tijeku, bila je suvozačica u "Opel Kadettu" koji se sudario s terenskim vozilom "Ssang Yong".

Nesreća se dogodila na samom raskrižju i za sada se ne zna njezin uzrok. No, budući je riječ o raskrižju na kojemu postoje semafori u policiji pretpostavljaju da je netko od vozača prošao na "crveno", što bi se trebalo utvrditi očevidom na koji je izašao i dežurni istražni sudac zagrebačkog Županijskog suda.

U Operativno-komunikacijskom centru zagrebačke policije kažu da su vatrogasci morali rezati dijelove automobila kako bi izvukli mrtvu ženu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙