FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jane Fonda mora na operaciju ugradnje umjetnog kuka

LOS ANGELES, 12. ožujka 2005. (Hina/dpa) - Glumica Jane Fonda, koja jeod aerobika tijekom 80-ih godina napravila svjetski popularan obliktjelovježbe, morat će na operaciju ugradnje umjetnog kuka, izjavila jenjena agentica za odnose s javnošću.
LOS ANGELES, 12. ožujka 2005. (Hina/dpa) - Glumica Jane Fonda, koja je od aerobika tijekom 80-ih godina napravila svjetski popularan oblik tjelovježbe, morat će na operaciju ugradnje umjetnog kuka, izjavila je njena agentica za odnose s javnošću.

Agentica Pat Kingsley je kazala da će operacija vjerojatno biti izvedena u svibnju ili lipnju nakon što Fonda odradi promotivne kampanje za svoj najnoviji film i knjigu.

Pat Kingsley je dodala i da je Fonda (67) bila ovaj tjedna podvrgnuta operaciji koljena, te da će se sada oporavljati u vlastitom domu.

Dvostruka dobitnica Oscara za filmove "Detektiv Klute" i "Povratak kući" promovirat će svoju autobiografiju "My Life So Far" u američkim najgledanijim televizijskim emisijama.

Kći glumca Henryja Fonde također će promovirati i svoj prvi film snimljen nakon 15 godina "Monster-in-Law" u kojem glumi majku koja ne želi da joj se sin vjenča s likom kojeg glumi Jennifer Lopez.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙