FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Billa Clinton uspješno operiran

NEW YORK, 10. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Bivši američki predsjednik BillClinton (58) "odmara se" pošto je u četvrtak ujutro u bolnici u NewYorku uspješno podvrgnut kirurškom zahvatu u predjelu srca.
NEW YORK, 10. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Bivši američki predsjednik Bill Clinton (58) "odmara se" pošto je u četvrtak ujutro u bolnici u New Yorku uspješno podvrgnut kirurškom zahvatu u predjelu srca.

Operacija kojom je trebalo "ukloniti sekret i ožiljke od prošle operacije u predjelu srca" uspješno je završena i Clinton se "odmara", navodi se u priopćenju prezbiterijanske bolnice u New Yorku.

Operacija je trajala dva sata, a kirurzi će naknadno održati konferenciju za tisak o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika. Clinton treba ostati u bolnici od tri do deset dana.

Bivšem demokratskom predsjedniku Sjedinjenih Država (1993-2001.) 6. rujna je ugrađena četverostruka srčana premosnica, pošto je osjećao bol u prsima i imao teškoće s disanjem.

Nakon te operacije Clinton se brzo vratio poslu. Predsjednik George W. Bush zamolio ga je da zajedno s Georgeom Bushom starijim prikupi privatne donacije za pomoć žrtavama tsunamija u jugoistočnoj Aziji. Clinton je u veljači bio u dužem obilasku tih azijskih zemalja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙