FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bill Clinton bit će podvrgnut novoj operaciji na srcu

WASHINGTON , 8. ožujka 2005. (Hina) - Bivši američki predsjednik BillClinton bit će podvrgnut novoj operaciji na srcu tijekom koje će mubiti uklonjena tekućina koja se nakupila oko srčanog mišića te će seukloniti zadebljanja na mjestima na kojima su nakon operacije nastaliožiljci, kaže se u priopćenju iz njegova ureda.
WASHINGTON , 8. ožujka 2005. (Hina) - Bivši američki predsjednik Bill Clinton bit će podvrgnut novoj operaciji na srcu tijekom koje će mu biti uklonjena tekućina koja se nakupila oko srčanog mišića te će se ukloniti zadebljanja na mjestima na kojima su nakon operacije nastali ožiljci, kaže se u priopćenju iz njegova ureda.

Prije pola godine 58-godišnjem Clintonu je nakon bolova u predijelu grudnog koša ugrađena četverostruka srčana premosnica. "Dodatni kirurški zahvat ove vrste koji se obavlja pod općom anestezijom ponekad je potreban kod nekih pacijenata koji su obavili operativni zahvat na srčanom mišiću", kaže se u priopćenju.

"Operacija će biti obavljena u četvrtak u u njujorškoj prezbiterijanskoj bolnici Medicinskog centra Sveučilišta Kolumbija. Bill Clinton u bolnici će na oporavku nakon operacije ostati tri do deset dana. Opasnost od komplikacija tijekom zahvata minimalna je, a nakon oporavka moći će potpuno nastaviti s uobičajenim aktivnostima. Bivši američki predsjednik u utorak se, kako je prije predviđeno, namjerava sastati s bivšim predsjednikom Georgeom Bushom starijim, s kojim je nedavno putovao po Aziji zbog nadzora humanitarnih akcija u dijelovima što ih je nedavno pogodio tsunami", kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙